Autódekoráció eltávolítás garanciával!
- referenciák -   - technológia -   - árlista -   - elérhetőség -

   Autódekoráció eltávolítás garanciával!
TECHNOLÓGIÁNK


Hogy hogyan is kerülnek le a matricák az autóról?

1: FELMÉRÉS
Az eltávolítás előtt felmérést végzünk a matrica típusáról, az állapotáról illetve az autó fényezésének állapotáról.

2: A TECHNOLÓGIA MEGHATÁROZÁSA

Meghatározzuk, hogy az eltávolítás előtt milyen vegyszert használunk a matrica "felpuhítására" illetve a felülettől történő elválására. Ezután meghatározzuk, hogy az esetleges ragasztó- és vegyszer maradványokat mivel távolítsuk el, illetve az eltávolítás körülbelül mennyi időt fog igénybe venni.

3: ÁRAJÁNLAT
Az előzetes ismeretek alapján az ügyfél részére egy nagyon pontos közelítő árajánlatot adunk, mely elfogadása után időpontot egyeztetünk az autó fogadásához.

4: ELTÁVOLÍTÁS
Eltávolítás előtt fotó dokumentációt készítünk az autóról és az esetleges sérülésekről.
Az autóról maradéktalanul és nyom nélkül eltávolítjuk a matricát illetve a ragasztó- és vegyszer maradványokat.
Az eltávolítás után a felületről leoldjuk a vegyszereket amikkel ezidáig dolgoztunk, hogy egy tökéletesen tiszta fényezett felületet kapjunk.

5: FELÜLETKEZELÉS
Amennyiben az autón 8-10 éve van már a grafika és az eltávolítás után színeltérés látható, úgy azt vegyszeres kezeléssel eltávolítjuk.
A felületet ezek után polírozzuk amennyiben szükséges és ügyfelünk megrendelte ezt a szolgáltatást. Ezzel az autó visszanyeri szinte gyári csillogását, eltűnnek az apróbb sérülések és karcolások is!
A munka elvégzése után fotó dokumentációt készítünk az autóról.

6: EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
Ha kérés volt az utólagos felületkezelés, akkor az autó teljes felületén végzünk egy vegyszeres réteg "felhordást", mely 3-4 autómosásig tart.
Ez a réteg mind a vizet, mind pedig az út közben esetlegesen megtapadó olaj- benzin- sós lé- maradványokat taszítja, így az autó nem veszít fényéből, nem korrodál és nehezebben karcolódik.

7: KISEBB FELÜLETI JAVÍTÁSOK
Cégünk a sepciális technológiájának köszönhetően képes az autón található apró rozsda pöttyöket, apróbb húzásokból származó idegen festék maradványokat, a kilincsnél található csúnya szürke színű kulcs által okozott karcolásokat és a hosszabb utak után maradó kátrány- rovar- olaj- maradványokat eltávolítani. A megszürkült műanyagoknak új mélyebb tónust adunk, a külföldi autópálya matricák szélvédőre tapadt maradványait is eltávolítjuk.

8: TÉLI VÉDELEM
A gumik ápolását, felpuhítását is vállaljuk, továbbá az autó küszöb- és sárvédő részénél vegyszeres kezelét végzünk, mely védőréteget képez a fényezésen, ezért az autó nem, vagy csak sokkal később fog elkezdeni korrodálni.
Ez a vegyszer autó fényezés előtt eltávolítandó!

Alap szolgáltatásiank 1-5 pontig terjednek! A 6-8 pontban leírtak extra szolgáltatásként kérhetőek!Használt vegyszerink: MAXOLEN, 3M, KEMIKÁL, MALATECH WATER, CAOLA, HELIA-D